Dacă ştii limbi străine, eşti acasă pretutindeni!

CENTRUL DE LIMBI STRĂINE LENGUAESP

Experiența ne recomandă,
Satisfacția clienților noștri ne promovează,
Profesionalismul ne califică.

Centrul de limbi străine Lenguaesp oferă servicii lingvistice pentru persoane fizice și companii: cursuri de limbi străine, cursuri de limba română pentru străini, traduceri specializate din orice domeniu si interpretariat.

Te asteptam in comunitatea prietenilor Lenguaesp de pe Facebook! Cele mai noi imagini de la cursuri, noutati, informatii si sfaturi utile, promotii si concursuri!

 

Vrei să faci un cadou inedit de Craciun? Achiziţionează un pachet de 4 sau 8 participări la English Club with Native Speaker şi cu siguranţă vei impresiona. Mai multe detalii aici. Pentru toate pachetele cumpărate ȋnainte de de 20 decembrie, facem un discount de 30%.


 


Noutati / Stiri

12 nov.

Why LENGUAESP?

Hello, everyone! My name is Amanda and I am the latest „addition” to Lenguaesp teaching

02 feb.

Valentine’s Day

Vino cu partenerul tau/partenera ta in perioada 3-28 Februarie, la

22 dec.

A Foreigner in Romania

by Stephen Ianno I first arrived in Romania January of 2013. My first memory of

Testimoniale / Ce spun clientii nostri

 • Holaaaa! He aprobado mi examen DELE, B2!!!! Además, con 94 puntos de 100 :))) Todavía no me lo puedo creer que fue tan fácil gracias a vosotros y especialmente a ti, Daniela Dragan, que eres la profesora perfecta de lengua española.  De nuevo, muchas gracias por todo y os deseo mucha suerte! Recomiendo la Academia Lenguaesp a todos los que quieren aprender idiomas de la manera más eficiente posible. Yo seguiré con ellos para preparar mi DELE C1.
  Mihaela Vaja, 25 años, Secretaria económica, Bucarest
 • Discutia libera in limba engleza, purtata pe tema "Environmental Friendliness" a fost interesanta, mai ales ca exista un vorbitor nativ. Ai putea sta de vorba mult timp pe diverse teme doar de dragul conversatiei. Participarea la astfel de discutii aduce fluenta limbajului oricarui cursant si motivarea pentru termeni noi, folositori. Stephen cunoaste bine modul in care sa abordeze o discutie astfel incat sa nu-ti fie greu sa te exprimi si totodata sa te provoace. Apreciez ca nu s-a pierdut in timpul lectiei si a avut continuitate fara timpi morti. Este un profesor bun. Multumesc pentru ocazia de a participa la English Club with Native Speaker.
  Adrian, 30 ani, medic rezident
 • Am urmat cursul de limba spaniolă organizat de Centrul de limbi străine Lenguaesp la sediul companiei la care lucrez şi sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute. Cursul a fost interactiv, bine structurat, iar profesorul, foarte bine pregătit, şi-a adaptat metodele la necesităţile mele specifice. Pe de alta parte, totul s-a desfăşurat într-un mediu plăcut şi relaxat; temele si subiectele abordate cât şi materialele folosite au fost interesante, de actualitate şi variate.  
  Camelia Gugila, Chief Accountant
 • ¿Por qué escogimos a Lenguaesp en lugar de sus competidores?” No se trata de por qué escogimos a Lenguaesp, sino de por qué seguimos trabajando con Lenguaesp después de tantos años, ya que trabajar con una empresa es algo fácil; lo realmente difícil es fidelizar al cliente y Lenguaesp lo ha hecho con nosotros, el Grupo Alcorca. ¿Por qué? Es muy sencillo: Calidad y Plazo. No hace falta saber los idiomas, sabemos que lo que Lenguaesp traduce está bien traducido. Respecto a los plazos, siempre cumple con los plazos establecidos; no importa, fines de semana o agosto, sabemos que tendremos el producto terminado a tiempo. Respecto a la atención al cliente, Lenguaesp está siempre disponible a nuestras necesidades, además de la calidad de sus profesionales. No siga buscando su empresa de confianza en Rumanía: para traducir es Lenguaesp.
  Dávid Martínez Vallbona, General Manager Grupo Alcorca
 • Am găsit în LENGUAESP un partener de afaceri de încredere. Colaborăm  de cinci ani în domeniul traducerilor tehnice pentru licitaţii şi întotdeauna au dat dovadă de mult profesionalism, seriozitate, promptitudine şi corectitudine. Recomandăm cu căldură acest centru de traduceri pentru că suntem foarte mulţumiţi de serviciile prestate. Nu avem niciodată emoţii că o traducere ar putea întârzia, iar noi nu ne-am încadra în termenele licitaţiilor. Lenguaesp ne face viaţa mai uşoară.  
  Gabriela Ene, Inginer Dep. Licitaţii
 • Durante 7 meses he estado recibiendo clases particulares de rumano de una profesora de la Academia de idiomas Lenguaesp. La experiencia ha sido muy positiva, pues el material utilizado y la metodología de enseñanza, y con un pequeño aporte personal de trabajo en casa, puedo decir que mi nivel de rumano es bastante aceptable. Desde las primeras clases el avance ha sido muy rápido, afianzando los conocimientos adquiridos hasta el día de hoy. Yo, desde luego, recomiendo a todos aquellos que quieran aprender rumano a que utilicen los servicios de la Academia de idiomas Lenguaesp.
  Maria Aguado, Team leader